Billede af kvinde der sidder på toilet sæde med hænderne over ansigtet
 

Midlertidig forstoppelse - årsager & følgevirkninger

Måske kender du problemet? Du får pludselig mavepine og føler, at tarmsystemet er ’fyldt op’ – men det er umuligt at få noget ud, når du går på toilettet. Sådan et akut problem med at komme af med hård afføring varer som regel ikke ret længe og kan skyldes en ændring i din daglige rytme. Forstoppelsen kan dog være meget ubehagelig og smertefuld. Med MICROLAX® kan du hurtigt og nemt opnå en behagelig lindring.

Årsager & Følgevirkninger

Ved akut forstoppelse er den underliggende årsag ofte en pludselig forandring i din dagligdag: Kostændring, et øget indtag af mad, som er kendt for at fremkalde forstoppelse, (fx chokolade eller bananer), hormonelle forandringer (fx under graviditet),  en rejse eller længere tids sengeleje efter en operation. Alle disse forhold kan midlertidigt forårsage hård afføring. Følgerne er mavepine, oppustethed og smertefulde toiletbesøg – som er grunden til, at mange bruger laksativer ved akut forstoppelse.

Med MICROLAX® kan du opnå hurtig lindring

Du behøver ikke være plaget af forstoppelse ret længe. MICROLAX®  opløser hård afføring hurtigt og pålideligt inden for 15 minutter. De aktive stoffer i mini-tuben (natriumcitrat og natriumlaurylsulfoacetat) virker udelukkende lokalt i endetarmen og optages ikke i kroppen.

Se mere om hvordan Microlax® virker her?

 

Stopur med rødt markeret område inden for 15 minutter

MICROLAX® Omgående hjælp
inden for 15 minutter
Virkemåde

Microlax ® flaske mellem tommel-og pegefinger, smilende kvinde i baggrunden

MICROLAX® Nemt at bruge med
blot nogle få, enkle trin
Anvendelse

Kvinde holder om mand bagfra, lyseblå baggrund

Fordøjelsen som grundlag
for dit velbefindende
Se mere

Billede af chokoladestykker, lille billede

Hvad er årsagerne til forstoppelse?
Se mere